Thursday, May 24, 2018

Kalung Emas Lirik Terjemahan Jawa, Indonesia, Inggris


Kalung Emas – Didi Kempot / Nella Kharisma Original
Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku

Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gede roso tresnoku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki, opo dosaku iki

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku

Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gede roso tresnoku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki, opo dosaku iki



Kalung Emas – Didi Kempot / Nella Kharisma (Indonesia)
Kalung emas yang ada dilehermu
Sekarang telah berubah warna menjadi biru
Luntur seperti cintamu, luntur seperti hatimu
Sekarang kamu lupa kepadaku

Kalung emas itu dulu kubeli
Kuberikan hanya pada dirimu
Besar rasa cintaku hanya kepadamu
Tak kusangka kamu lupa kepadaku

Sakit hatiku, hatiku tersakiti
Terasa sampai tembus didada
Tangisku ini kau yang menyebabkan
Keterlaluan, apa salahku ini, apa dosaku ini

Kalung emas yang ada dilehermu
Sekarang telah berubah warna menjadi biru
Luntur seperti cintamu, luntur seperti hatimu
Sekarang kamu lupa kepadaku

Kalung emas itu dulu kubeli
Kuberikan hanya pada dirimu
Besar rasa cintaku hanya kepadamu
Tak kusangka kamu lupa kepadaku

Sakit hatiku, hatiku tersakiti
Terasa sampai tembus didada
Tangisku ini kau yang menyebabkan
Keterlaluan, apa salahku ini, apa dosaku ini


Kalung Emas – Didi Kempot / Nella Kharisma (Inggris)

The gold necklace that is on your neck
Now it has changed color to blue
Fade like your love, fade like your heart
Now you forget me

The gold necklace I bought
I just gave it to you
My great love is only for you
I never thought you forgot me

Hurt my heart, my heart hurt
Feels to break through the chest
My cries are you who cause
Outrageous, what is my fault, what is my sin

The gold necklace that is on your neck
Now it has changed color to blue
Fade like your love, fade like your heart
Now you forget me

The gold necklace I bought
I just gave it to you
My great love is only for you
I never thought you forgot me

Hurt my heart, my heart hurt
Feels to break through the chest
My cries are you who cause
Outrageous, what is my fault, what is my sin

No comments:

Post a Comment